SPEURTOCHT HOND IN DE POT

ZOMERACTIVITEITEN VOOR KINDEREN IN HET BUSSEMAKERHUIS

Het Bussemakerhuis daagt kinderen deze zomervakantie uit om samen met hun ouders of opa en oma op speurtocht te gaan door het museum en de Hond in de Pot te vinden…!

Op 17 en 23 juli, 1, 9 en 14 augustus is er van 10.30 – 12.00 uur een speurtocht door het museum in het thema van de tentoonstelling Hond in de Pot. Als prijs krijgen de kinderen een fraaie postcard  naar keuze van een van de foto’s in het museum en  een voucher voor ‘Het Pannekoekhuis’ in Borne. Superleuk, en superlekker dus!

De tentoonstelling: Hond in de Pot

Hond in de Pot is een bijzondere tentoonstelling ‘waar hedendaagse surrealistische Deze expositie is een vrolijke ‘vreemde eend’ in het Bussemakerhuis! In een unieke samenwerking met internationaal prijswinnende fotograaf Jan Gerber uit Markelo is een fantasierijke en grappige tentoonstelling ontstaan. Kom kijken naar de surrealistische beelden van huisdieren, vaak met een bizarre toevoeging van bijvoorbeeld pannetjes en theedoeken. Speur naar de verschillen tussen foto en voorstelling. Een leuk en grappig en avontuurlijk uitje voor jonge gezinnen!

De tentoonstelling ‘Hond in de Pot’ is nog te bezichtigen tot en met 18 augustus.