WORKSHOP SJAAL/ OMSLAGDOEK of vilten tas maken

Een prachtige sjaal, omslagdoek of tas geeft net de finishing touch aan een outfit. Ook dit jaar biedt het Bussemakerhuis  i.s.m. José Punt van ‘Goudenlaantje’ u de kans om een eigen exclusieve sjaal, omslagdoek of tas te ontwerpen. 
 
Workshop sjaal / omslagdoek maken
Een sjaal aan beide kanten draagbaar? Rechthoekig of juist driehoekig? Met een collectie bijzondere stoffen waar u uit kunt kiezen, creëert u zelf een prachtig handgemaakt product.
 
Datum: woensdag 14 maart 2018
Tijd: 12.30 – 16.30 uur
Locatie: Museum Bussemakerhuis, Ennekerdijk 11 Borne
 
Workshop vilten tas maken
Voor het maken van een tas heeft u de keuze uit verschillende kleuren vilt en met behulp van bijzondere stoffen en fournituren kunt u van uw vilten tas een uniek collectors item maken. Goudenlaantje heeft ieder seizoen weer nieuwe stoffen en materialen in de collectie, waar u uit kunt kiezen.
 
Datum: woensdag 25 april 2018
Tijd: 12.30 – 16.30 uur
Locatie: Museum Bussemakerhuis, Ennekerdijk 11 Borne
 
Gezelligheid gaat goed samen met creativiteit. Onder het genot van koffie/thee en een goed verzorgde lunch, biedt deze workshop u de unieke kans om te genieten en bij te kletsen, waarbij creatief bezig zijn centraal staat. 
 
Kosten: € 59,95 per deelnemer
(inclusief materiaal, koffie/thee en een goed verzorgde lunch) 
 
Meer info en aanmelden uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de workshop via info@goudenlaantje.nl of tel: 06-30397993 https://www.goudenlaantje.nl/