Feestelijk & Zakelijk

Museum Bussemakerhuis is een multifunctioneel gebouw, dus naast de vaste expositie is het Bussemakerhuis ook een unieke locatie voor uw zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten. Ook is het uitermate geschikt als trouwlocatie en voor uw receptie inclusief lunch en/of diner. Daarnaast is de "Bussemaker High Tea" een echte aanrader. 

Voor meer informatie of het bespreken van uw persoonlijke wensen kunt u contact opnemen met  het museum via 074 2669636 of stuur een e-mail naar: info@bussemakerhuis.nl.

Samenwerking restaurant Dorset

In onze tuinen verzorgt het team van dit bekende Bornse restaurant uiteenlopende gastronomische activiteiten, variërend van borrels tot sfeervolle diners. Maar ook voor recepties, een besloten partij of zelfs een huwelijksvoltrekking leent onze bijzondere locatie zich uitstekend.

 


Vergaderingen en Bijeenkomsten

Het huis beschikt over een lichte ruime tuinkamer waar u met uw gasten rustig kunt vergaderen of een bijeenkomst kunt houden. Voor presentaties beschikken wij over een beamer, een draadloos internet verbinding en kunnen we u faciliteren met de catering. 


Trouwen in het Bussemakerhuis

Waar kan dat beter dan in het romantisch en sfeervolle Bussemakerhuis. Deze locatie liggend in het beschermd dorpsgezicht van "Oud Borne" leent zich uitstekend voor een huwelijksvoltrekking. Het pand beschikt over een prachtige stijlkamer met uitzicht over een fraaie tuin. De locatie is geschikt voor kleine gezelschappen. .

 


Gastronomische en Culinaire arrangementen 

Voor een High Tea, Gastronomisch genieten, een Receptie of bijeenkomst kunt u terecht in onze sfeervolle tuinkamer en gedurende de zomer periode in de fraaie museum tuin. In het bijzonder staat de ‘Bussemaker High Tea’ garant voor een sfeervol en gezellig verblijf in en om het huis. Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst en een plezierig verblijf!

Maak uw keuze uit een van de volgende mogelijkheden: